Tubądzin - Monolith lapok

Monolith lapok - Aquamarine, Pietra Blue és Impress

Szeretnénk bemutatni nektek a MÉG-NAGYOBB lapjainkat!

Most már akár egy kerámialappal is megoldható az egész fal borítása, mivel megjelentek a 120×275 cm méretű Monolith lapjaink!

Az Aquamarine, a Pietra Blue és az Impress kollekciókban megtalálható extra méretű csempék falra és padlóra egyaránt felhasználhatóak, elegáns, luxus kivitelezésű belteret létrehozva. A greslapok kiváló technikai tulajdonságokkal rendelkeznek – fagyállók, vízállók és a magas hőmérséklet is jól bírják, akár homlokzatra is burkolhatók!

AQUAMARINE

A kollekciót a Csendes-óceán szépsége ihlette. Aki életében legalább egyszer járt már végtelen óceánnál, tudja, hogy a látvány lélegzetelállító – hát még ha a legnagyobbról, legmélyebbről, a Csendes-óceánról van szó!

Napszaktól függően változik a víz színe. A felkelő nap aranyló csillanása és a kék óceán vizének mélysége ihlette az Aquamarine kék árnyalatú csempekollekciót. Az éjszakai sötét víz és a visszaverődő holdfény inspirálta az Aquamarine fekete kollekcióját.

Aquamarine kollekció
Tubądzin - Monolith - Aquamarine
Tubądzin - Monolith - Aquamarine
Tubądzin - Monolith - Aquamarine
Tubądzin - Monolith - Aquamarine

PIETRA BLUE

A kollekciót a horvát Brac szigetről származó, Adriai márvány ihlette.

Az Adria partján álló épületek homlokzata a tenger felszínéről visszaverődő napsugaraktól csillog. Így jön létre ez a szemgyönyörködtető látvány, mely arra inspirált bennünket, hogy kék és arany ereket álmodjunk a makulátlan fehér burkolatra, ezzel megidézve az egyedi hangulatot.

Pietra Blue kollekció
Tubądzin - Monolith - Pietra Blue
Tubądzin - Monolith - Pietra Blue

IMPRESS

A patagóniai kvarcit – Brazília kincseként ismert anyag – ihlette kollekció a természetes kövek egészen egyedi, dekoratív szín és mintagazdagságával tűnik ki, melyet a lapokra eső fény játéka, visszaverődése még jobban kiemel!

Az Onix Pearl semleges lapjait ajánljuk kiegészítőnek.

IMPRESS kollekció
Tubądzin - Monolith - Impress
Tubądzin - Monolith - Onix Pearl

Onix Pearl

Kérdés esetén az alábbi elérhetőségen állunk szíves rendelkezésre:

 

Tubądzin

Magyarországi gyári képviselet – Ducki Ágnes
hungary@tubadzin.pl