Wellis

Wellis


Céges Tag
Dabas | Magyarország

 

Wellis Bemutatószalonok

1118 Budapest, Budaörsi út 31/C
1039 Budapest, Pünkösdfürdő utca 52.
2371 Dabas, Mánteleki út hrsz. 0417

 

Elérhetőségek:

Szomolányi Tamás
Projekt vezető
06 70 680 7723
szomolanyi.tamas@wellis.hu

Szarka István
Projekt értékesítő
+36 20 413 3089
szarka.istvan@wellis.hu

www.wellis.hu

A cég alapítása óta, azaz 2003 óta egyre többen választják a Wellis termékeit nemcsak országszerte, hanem egész Európában. A több mint 16 000 m2 gyártóterületen a legmodernebb, robottechnológiával felszerelt gépészettel zajlik a termelés.

Medencéink kialakítása során igyekeztünk a lehető legtöbb ergonómiai igénynek megfelelni. Folyamatosan az újításokra törekszünk, éppen ezért saját tervezőmérnökeinkkel közösen álmodjuk meg a fejlesztéseinket. A több mint 16 000 m2 gyártóterületen a legmodernebb, robottechnológiával felszerelt gépészettel zajlik a termelés. Így az, ami papíron már tökéletesen eltervezett, rövid időn belül már a gyártósoron is tesztelésre kerül és a vevőink előtt mutatkozik be. A saját fejlesztésnek és gyártásnak köszönhetően maximális termékismerettel rendelkezünk, ami elengedhetetlen a precizitáshoz.

Egy Wellis termék megalkotásánál az elsődleges szempont a wellness élmény fokozása. Medencéink kitűnő relaxációt biztosítanak egy fárasztó nap után. Bizonyára a rohanó világban mindenkinek jól esik egy esti kikapcsolódás, amikor ellazulhat medencéjében. A wellness termékek egészségre gyakorolt pozitív hatásáról bizonyára már Ön is hallott. A Wellis által gyártott medencék a luxus és a kényelem biztosítása mellett kiemelt figyelemmel követik a vevői elégedettséget. Egyik medence tulajdonosunk sem szeretne a kikapcsolódás percei közben a fenntartási költségekkel és az egyéb műszaki kérdésekkel törődni. Így termékeink tervezése során az okos megoldások magabiztosan veszik át a gondviselést a használótól. Saját gyártású thermotetőink és a többrétegű poliuretán szigetelés pedig pénzt és energiát takarít meg Önnek. Jakuzzijaink fenntartási költsége átlagos használat mellett nem kerül többe havonta, mint egy fitness bérlet ára. A kristálytiszta vízminőségről pedig bio vízkezelő szereink és gondosan megtervezett szűrőberendezéseink gondoskodnak.

Termékeink gyártása során kizárólag a legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával dolgozunk, ami mögött sokéves beszállítói tapasztalat áll. Számunkra legalább annyira fontos ugyanis a kiváló termékminőség, akárcsak a vevőkörünknek. Ha nem ügyelnénk erre és nem törekednénk a folyamatos fejlődésre, sosem kerülhettünk volna Európa élére a medencegyártás területén.

A 2003-as cégalapítás óta eltelt 15 év rövidsége ugyanakkor hosszúsága is tökéletesen érezhető a Wellisnél. Óriási növekedést sikerült elérnünk, amikkel termékeink egyedi designt és stílust teremte vonultak be a hazai és az export kereskedelem top gyártói közé. Minden egyes javítást és fejlesztést a Wellis saját magán tapasztalt meg, amik szépen táplálták fejlődését. Reményeink között a következő 15 év is tovább emeli majd cégünket a világgyártók elitsorába és az elégedett Wellis terméktulajdonosok töretlen növekedését hozza!

Wellis

KÉPEK