Banyár Enikő - Debreceni lakás

Debreceni lakás

A családunk egy kedves barátja Debrecenben vett egy ingatlant és kért fel minket, hogy azt együtt varázsoljuk otthonná. Így tehát a feladatunk egy 4 fős család otthonának a teljes körű lakberendezése volt. Megterveztük a világítás kiosztásától, a gépészeti berendezésen át az egész lakás berendezését.

A lakásban egy szülői hálószoba, egy gyerekszoba amerikai konyhás nappali és két fürdőszoba található. Stílusban itt a modern kapott szerepet, színében megjelenik az akkori 2019-es év színe a Living Corall ez kiegészítve sötétkékkel ami a konyhában látható. A konyhában ezen felül egy különleges sötétkék üvegfal található, emellett pedig egy egyedi sarok fiókrendszer.

Az enteriőrben helyet kapott sok egyedi tervezésű bútor, amit édesapám mint egyedi bútorasztalos kivitelezésével valósult meg. A nappaliban egy hatalmas polcrendszer lett kialakítva ahol egy kis dolgozó rész is lett csinálva a szülőknek. A konyhában az étkező megoldást a pult váltotta ki, mögötte pedig a kanapé kényelmében élvezhetik az esti mozikat. A tv szekrény egy különleges égetett anyagú fával készült ami eléggé egyedi és látványos.
A szülői hálószobában egy vidám tapéta került felhelyezésre, az ágy köré került az egyedi polcrendszer.
A két kisfiú hálószobája úgy lett kialakítva, hogy az ágyak szekrényes és tanuláshoz alkalmas asztal legyen, a játékot és egyéb dolgokat pedig a nappaliban tudják majd megoldani.

Modern, otthonos és kényelmes elrendezést kapott ez a családi otthon. Izgalmas volt a projekt minden része. Megtervezni az álmennyezetet és a világítást, a konyha minden pontját és a szobák sajátosságát. A kivitelezőkkel könnyű és simulékony volt együtt dolgozni, minden része tökéletes volt. És azt gondoljuk a végeredmény is magáért beszél.

 

Banyár Enikő 
lakberendező