Budai Ildikó és Sallak Andrea - Miele stand - Konyhakiállítás 2020

Miele stand

Konyhakiállítás 2020

 

Az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy a Miele által kiírt pályázat nyerteseiként valóra válthattunk egy nagy álmot, és megalkothattunk egy rendhagyó, igazán különleges standot. Egy kicsi Milánót akartunk Budapestre varázsolni, ezért szokatlan koncepcióval álltunk elő, amiben szerencsére a Miele partner volt. Melléjük olyan magas minőséget képviselő cégeket kértünk fel közreműködőnek, mint a Manooi, a JAB, a KARE, ezzel is emelve az utolsó részletig kigondolt látvány színvonalát. Boldogok vagyunk, hogy a kiállításon ez volt az egyik legnagyobb látogatottságú stand.

A koncepció:

Taste of quality
MIELE – IMMER BESSER

 

Budai Ildikó és Sallak Andrea - Miele stand - Konyhakiállítás

 

Mindig jobbat, mindig jobban – ez a fejlődés motorja, az innováció motivációja. Így készülnek az egyre jobb készülékek és általuk az egyre jobb ételek, végül így kerül a minőség az asztalra – konkrétan tálcán kínáljuk a minőség ízét ….

 

Amihez a készülékeknek köze van, az megtelik élettel, illatokkal, színekkel és ízekkel – hatalmas szín- forma- és ízorgia születik általuk – mint egy életre kelt klasszikus festmény csodás lakomája.

Színes, vibráló, felnagyított méretű víziója a klasszikus, dúsan terített asztalnak – minőségi terítékekkel, óriás kristálycsillárokkal és különleges, buja, színes virágokkal, hatalmas tortatálakon pedig a termék maga:  a fenséges ételek előállítására szolgáló minőségi készülékek.

 

A terített asztal környezete sötét, fekete-fehér, mint a régi filmek képei, így hangsúlyozva a fejlesztések révén megalkotott technológiák által megvalósítható színes-ízes-illatos varázslatot. A finoman gomolygó füsttel az életre kelt vízió érzetét erősítjük, a valóra vált álmot, ami már elérhető a minőség ízére vágyó emberek számára….

Tervezők:  Budai Ildikó és Sallak Andrea

Fotók és videó: Sallak Dóra