Sallak Andrea

Sallak Andrea


LOSZ Év lakberendezője 2019 – szakmai nyertes

Tervező Tag

 

+36 30 911 9385
sallakandrea29@gmail.com

facebook.com/sallakandrea

Számomra a legnagyobb örömet az jelenti, ha végigkísérhetem azt a folyamatot, ahogy egy lakásból otthon lesz. Ha a benne lakót szeretettel, de határozottan terelgethetem abba az irányba, amerre menni szeretne, megkímélve őt a zsákutcáktól, a téves kanyaroktól. Ha a közös munka végén úgy érzi, hogy végre otthon van.

Hiszem, hogy nincs lehetetlen feladat, és minél inkább annak tűnik, annál jobban izgat a megoldás, nem adom fel addig, amíg meg nem találom a helyes irányt. Szeretem a kihívásokat, jó érzéssel tölt el, ha rossz beosztású, szinte lakhatatlan lakásokból kellemes, élhető tereket tudok kialakítani. Számomra a legérdekesebb, leginspirálóbb feladat a térszervezés. A legfontosabbnak azt tartom, hogy egy lakás jól működjön, funkcionális és praktikus legyen, hiszen csak akkor érzi magát otthon a benne lakó, ha a tér a személyére van szabva, ha az igényeinek megfelelően van berendezve. Persze emellett nem elhanyagolandó szempont a design sem, hiszen a lakás minden elemének összhangban kell lenni egymással, színben, stílusban egy harmonikus egységet kell alkotnia. Szeretem a nemes anyagokat, finom kelméket, időtálló, minőségi bútorokat, egyedi formákat. Boldog vagyok, ha a megrendelőben igényes partnerre találok, és együtt gondolkozva tudunk olyan enteriőrt létrehozni, ami az ő személyiségét, egyéniségét tükrözi.

A Nők Lapja lakberendezési rovatában az elmúlt húsz év alatt több száz olvasó álmát váltottam valóra, amikor áttervezett otthonuk megjelenhetett a lapban. Művészeti vezetőként, az Otthon magazinnál eltöltött idő alatt, elsőként értesültem az újdonságokról, a legfrissebb lakberendezési trendekről, ezek a források ma is segítségemre állnak a munkám során.

Szakemberekből álló csapatommal teljes körű kivitelezést vállalok, örömmel kísérem végig az otthon átalakulását az első ceruzavonástól a kulcsátadásáig.

Szakmai háttér:

  • 1998-2000 JuniorArt Center Lakberendezési Iskola
  • 2000 Sal-Lak Lakberendezési Stúdió alapítása
  • 2000-től Nők Lapja lakberendezési rovat vezetése
  • 2001-2002 JuniorArt Center Lakberendezési Iskola Mesterképzés
  • 2006-tól Praktika magazin művészeti vezetője
  • 2012-től Kislakás magazin művészeti vezetője
  • 2014-2015 OTTHON magazin művészeti vezetője

Sallak Andrea

MUNKÁK

KÉPEK