Tihaméri Ágnes - Lake Forest Villapark 1.

Lake Forest Villapark 1.

Exkluzív környezetben lévő, kívülről minimalista, belülről modern családi ház külső és belső kialakítása

 

Megrendelőim új építésű – éppen alapozás alatt lévő – házukhoz kerestek lakberendezőt, hogy segítsen nekik álmaikat, elképzeléseiket képekbe, tervekbe ültetni. A minimalista design a fehér szín alapjaira épült, melyet a pezsgő, arany- és bronzszínű betétek, kiegészítők tesznek meleggé és hangulatossá.

Az impozáns előtérből egy hatalmas belmagassággal és üveg lebegő lépcsővel, valamint folyosóval rendelkező nappali-étkező-konyha helyiségbe jutunk, aminek a közepén egy többoldalú látványkandalló helyezkedik el. Ezt az impozáns teret egy világító folyosó választja el a kiszolgáló helyiségektől és vendégszobáktól.

A felső szinten helyett kapott egy dolgozószoba, különálló tetőterasszal, egy gym, valamint a pár hálószobája, saját fürdővel és gardróbbal.

Tihaméri Ágnes - Lake Forest Villapark 1.

A belső munkák befejeztével Megrendelőim kérésére a külső koncepció tervét is megálmodhattam. Az előkertben a ház belsejéhez igazodva nagyméretű fehér kőlapok adják a járdát élvilágítással. A kertben helyett kapott többek között egy napozóterasz, valamint a medence medenceházzal. Ez utóbbi vendégfogadásra alkalmas kinti konyhával, mosdóval és tárolóval lett kialakítva.

 

Tihaméri Ágnes
lakberendező