Antalis Hungary Kft. - Coala termékek

Coala termékek

Az Antalis Hungary Kft, Európa vezető vizuális kommunikációs kereskedője, a nagy érdeklődésre való tekintettel egy kétnapos szakmai rendezvényt tartott november 18-19-én a Villa Bagatelle-ben. Bemutatták a legújabb belsőépítészeti anyagaikat, illetve applikációs megoldásaikat beltéri felületek letisztult, modern létrehozásához, illetve a már meglévőek újradekorálásához, felfrissítéséhez.

KELTSE ÚJ ÉLETRE A TEREKET A COALA INTERIOR FILMEKKEL!

A rendezvényen egyrészt bemutatásra került a Coala Interior Film, mely kifejezetten a dekorációhoz és felújításhoz tervezett felületek, burkolatok új generációs öntapadó fólia családja. Helyettesíti a bútorokon, paneleken és díszítőelemeken végzett különféle asztalos és egyéb szakipari munkákat. Kettős előnye, hogy kevesebb időt és költséget igényel és a különböző színek nagyobb választékot kínálnak a tervezőknek, mint a hagyományos termékek.

Elsősorban bútorok, ajtók, liftek felújítására, újrahasznosítására, falak, panelek felületére tervezték, az elsődleges cél, hogy kreatív és a minden kori design divatjának megfeleljen. 2D formázható, hőre lágyuló nehezebb íves felületekre is buborékmentesen applikálható, nedves szivaccsal tisztítható. A termék UV ellenálló és tűzbiztos, megfelel az EuroGlass szabványoknak. A ragasztó erős, állandó kötést ad, 24 órán túli leválást megakadályozó polimerizációval. A fóliák legfontosabb jellemzője, hogy csak beltéren alkalmazhatók.

A Coala Interior Film család 9 kollekciója 471 azonnal használható öntapadó bevonatot kínál.

Antalis Hungary Kft. - Coala termékekFelhasználási területek: az élettér minden lehetséges módjára illik, alkalmazható. Lakáson belül, irodai környezetben, közösségi tereknél, eladótérben, hotelekben, üzletekben, akár liftekben is… egyszerűen mindenhol megállja a helyét.

Tekintse meg rövid videónkat a Coala Interior Filmről:

A rendezvényen bemutatott másik termékcsalád pedig a Coala tapéták voltak.

A faltapétáknál a hordozó lehet papír, nem szőtt filc, textil és vinil, a felülete pedig vinil/strukturált, papír&filc/pvc strukturált, pvc-mentes/sima matt felületű, textil felületű és nyomtató tinta fogadására alkalmas felületű. A tapéta előnye a könnyebb felhelyezhetőség, könnyebb eltávolíthatóság, újrahasznosíthatóság, valamint elrejti a hibákat a falon, kevesebb a selejt/hulladék és különböző textúrákban kapható.

A Coala WallDesign tapéta esetében 10 struktúra közül lehet választani: NW Smooth Matt, NW Sand, NW Fibre, NW Fine Sand, NW Canvas, NW Fine Canvas, NW Brush, NW Plaster, NW Stucco és NW Leather.

A nyomtatott textilek piaci előtörése mind a reklám, mind pedig a belsőépítészetben az összes nyomtatott anyag vagy felület közül a legdinamikusabban fejlődő szegmens. Felületek, kárpitok, függönyök csomagolására alkalmas, kültéren és beltéren egyaránt.

A Coala Wallcover nyomtatható textilnek 2 típusát különböztetjük meg, az öntapadós tapétát és a ragasztandó/illeszthető tapétát, melyek nagy része kiváló falak, bútorok, lámpabúrák, kiegészítők, vászonképek és árnyékolók lefedésére is.

Az öntapadós COALA WALLCOVER TEXTILE egy 100% polyester szőtt szövet, mely áthelyezhető, visszaszedhető ragasztóval van ellátva és egy oldalon mázolt speciális polymer magas fehérségű felülettel.

A COALA WALLCOVER DIAMOND gyöngyház bevonattal rendelkezik, a COALA SILKY WALLCOVER TEXTILE pedig egy szürke ragasztóval ellátott öntapadós textil, mely eltakarja a tapétázandó felületet. Ragasztandó anyagaink közé tartozik a COALA TEXTILE WALLDECO szőtt textil, szürke hátoldalú tapéta, mely a tapétázott felület eltakarását szolgálja. A legnagyobb előnye ennek a tapétának, hogy 3,1 m széles és így akár vízszintesen körbe tapétázható egy komplett szoba úgy, hogy egyetlen illesztést kell csinálnunk. A COALA TEXTILE WALL & DISPLAY a Textile Walldeco tulajdonságaival bír, de műgyanta felülete miatt nagyon mérettartó és nagyon harsány színes nyomatok készíthetőek a felületén.

Acoustics anyagaink a COALA TEXTILE SOUND. Akusztikus bevonatának köszönhetően az anyag elnyeli a hangos visszhangokat, különösen a beszéd által képzett visszhangot, olyan helyeken, mint irodák, éttermek, tárgyalótermek. A COALA TEXTILE SOUND TOUCH és a COALA TEXTILE SOUND LINE egy speciális hangelnyelő habbevonattal ellátott szövetszálú textil, mely a belső tér zajának, visszhangjának közel felét, 45%-át felfogja.

Sunshading anyagainknál a textíliák hatékony nap- és fényvédelmet biztosítanak mind a belső, mind a kültéri alkalmazásokhoz.

Canvas textiljeink széles választéka kiváló a kreativitás kifejezésének érdekében, pl. művészeti reprodukciók és fotó reprodukciók esetében.

Kérdés esetén keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Antalis Hungary Kft.