Antalis Hungary Kft. - Arlon dekorációs fóliák az Antalis kínálatában

Arlon dekorációs fóliák az Antalis kínálatában

Az Antalis, Európa vezető vizuális kommunikációs megoldások kereskedője 2021-ben bejelentette az Arlon Graphics-szal kötött európai szintű terjesztői megállapodását. Az innovatív jelzés- és grafikai ipari megoldások globális piacvezetőjeként és megalkotójaként az Arlon magas minőséget képviselő nyomásérzékeny viniltermékeket gyárt, melyeket a flotta- és járműfóliázástól a digitális képalkotásig és jelzések nyomtatásáig alkalmaznak. A partnerséggel az Antalis megerősíti a járműfóliázás, beltéri és kültéri fóliázás és kereskedelmi jelzések terén kínált termék- és szolgáltatáskínálatát. Az Antalis ügyfelei már a magas igényeket kielégítő, magas teljesítményű vinil termékek közül is választhatnak igényeik szerint.


Arlon DPF 4200

Innovatív, de megfizethető megoldásokat keres dekorációja korszerűsítésére? Próbálja ki a DPF 4200-at, amely egy polimer fólia beltéri falakhoz, vászon és matt kivitelben. Ez a kiváló minőségű belső dekorációs termék, mely kezdetben áthelyezhető az egyszerű telepítés érdekében és kiemelkedő dizájnná alakítja a dekorációt.

Tulajdonságok:

 • Nagy átlátszatlanságot biztosít a korábbi grafikák és sötét hordozók lefedéséhez egyaránt
 • Hatékony és egyszerű telepítés sima, enyhén texturált, valamint festett falakra is
 • Nincs szükség extra laminálásra
 • Megfelel az európai tűzállósági szabványnak
 • Kiváló nyomtatási minőség a különböző nyomtató típusok széles skáláján


Arlon DPF 5450X

A maratott, üvegre nyomtatható DPF 5450X vinil kiváló dekorációs és tervezési lehetőségeket kínál különféle üvegfelületekre és még sok más alkalmazásra – bel- és kültéren egyaránt. Ez a film tökéletes megoldás a magánélet védelmére a természetes fény veszélyeztetése nélkül.

Az X-Scape Technology® légcsatornái lehetővé teszik a grafika zökkenőmentes áthelyezhetőségét, a gyors és buborékmentes telepítést. A száraz felhordási technika megkönnyíti a gyors pozicionálást és tisztább eredményt kínál a közvetlenül befejezett telepítéseknél; továbbá nincs szükség egyéb telepítést követő teendőre. Élvezze az esztétikus felületek létrehozását a nyomtatható, maratott DPF 5450X üvegfóliával!

Tulajdonságok:

 • Megfelel az európai tűzállósági szabványnak
 • Magánszféra biztosítása a természetes fény veszélyeztetése nélkül
 • A száraz felhordási technika gyorsabb és tisztább folyamatot eredményez
 • A levegőelvezető X-Scape Technology® lehetővé teszi a telepítők számára, hogy gyors telepítést érjenek el, miközben megőrzik a megfelelő tapadást hosszú távon is


DPF 8000TM Ultra Tack

A DPF 8000™ Ultra Tack a legnagyobb kihívásokat jelentő alkalmazásoknál is megoldás, például a nehezen ragadó felületek esetén. Ideálisan használható magas vagy alacsony energiaigényű felületeken kültéri és beltéri jelzésekhez, mint például téglán, betonon és műanyagon, könnyen alkalmazkodik az enyhe kontúrokhoz és textúrákhoz.

Párosítsa össze a DPF 8000™ Ultra Tack-et számos laminálóink egyikével, például a Series 3420-al, hogy megóvja a nehezen felülettapadó projektjeit.

Tulajdonságok:

 • A nehezen tapadó felület megoldása
 • Többcélú nagy tapadású ragasztó
 • Fehér és átlátszó kivitelben kapható


DPF 8200 High Tack Range

A DPF 8200 High Tack Range egy tartós fólia alacsony zsugorodású, nagy tapadású formulával, amely nagyobb méretstabilitást tesz lehetővé – így könnyebben alkalmazható. Ennek eredményeként ez a termékcsalád gond nélkül alkalmazkodik grafikáihoz, az enyhe kontúrokhoz és textúrákhoz.

A buborék-kioldó X-Scape Technology® révén a DPF 8200X High Tack tapad a sima és enyhén texturált felületekhez. Az alkalmazása egyszerű és hatékonyabb, minimálisra csökkenti a buborékok kialakulását. A csökkentett konvertálási időnek és a gyorsabb nyomtatásnak köszönhetően továbbra is a ragyogó grafika elkészítésére összpontosíthat.

Beltéri vagy kültéri aljzatokhoz és belső padlógrafikákhoz ajánlott.

Tulajdonságok:

 • Könnyen konvertálható, nyomtatható és alkalmazható
 • Alacsony zsugorodású ragasztórendszer
 • Erős tapadás igényes alkalmazásokhoz
 • Kültéri vagy beltéri aljzatok, például tégla, csempe, fa, alacsony felületi energiájú felületek vagy betonra való tapadásra tervezték
 • DPF 8200X High Tack: X-Scape Technology® az egyszerű és buborékmentes telepítéshez


Series 3420 lamináló

A falak és a padlók nagyszerű felületek és új hangulatot teremtenek bárhol. Miért nem védi meg az időjárás viszontagságaitól, hogy hosszabb ideig élvezhesse a látványt?

Az iparág egyik legfényesebb laminálója, az Arlon Series 3420, kiemelkedő tisztaságot biztosít, miközben kiváló védelmet nyújt a grafikának. Kombinálja a DPF 8000™ Ultra Tack, a DPF 8200 High Tack vagy a DPF 8200X High Tack technológiával és hosszabbítsa meg grafikája élettartamát.

De ez nem minden! Az Arlon Series 3420 Gloss & Matte termékei az EN 14041 szabvány szerint csúszásmentesek és kiváló védelmet nyújtanak, miközben csökkentik a csúszásveszélyt a belső padlókon és az alacsony szálú szőnyegeken egyaránt. Kombinálja a DPF 8000™ Ultra Tack vagy a DPF 8200 High Tack technológiát a Series 3420 laminálóval, hogy javítsa a belső padlók élettartamát!

Tulajdonságok:

 • Fényes, szatén vagy matt felülettel kapható a grafika testre szabásához
 • Megvédi rövid és középtávú grafikáját
 • UV-gátlókat tartalmaz a nyomtatott grafika élettartamának meghosszabbítása érdekében
 • A 3420-as sorozat fényes és matt felület az EN 14041 szabvány szerint jóváhagyott a belső padlógrafikák csúszásgátlása érdekében


A dizájnerek és építészek új életet adhatnak a beltéri és kültéri falaknak és ablakoknak az új dizájnmegoldások segítségével, amit az Arlon/Antalis együttműködése révén érhetnek el. A falak fóliázásával az átlagos falakat egyedi platformokká alakíthatják. “Az Antalis inspirációt és alapos termékismeretet kínál a grafikai és dizájn közösségek számára webináriumok és szakértői tanácsadás segítségével, melyek során megmutatjuk, milyen könnyű az Arlon termékek használata”- jelentette ki Xavier Jouvet Antalis Csoport papírok és vizuális kommunikációs anyagok igazgató.

 

Antalis Hungary Kft.