Antalis hungary Kft. - Coala Organza

Coala Organza

Az üvegezett felületek egyre gyakrabban jelennek meg az épületeken és különösen azokon a munkahelyeken, ahol a fény diffúziója fontos kényelmi tényező. Az Antalis elhivatott, hogy a termékportfólióját folyamatosan bővítse a belső építészet és a dekorációs megoldások terén egyaránt. Ennek érdekében dobta piacra legújabb termékét, a Coala Organzát.

A Coala Organza egy félig átlátszó, szőtt, öntapadó poliészter anyag ablakok és egyéb sík felületek lefedésére és takarására. Miközben csökkenti a napfényt és a napsugarak bejutását az alkalmazott üvegfelületen keresztül, csökkenti a hőmérsékletet is az adott helyiségben, anélkül, hogy elzárná a kilátást a szabadba.

Antalis hungary Kft. - Coala Organza
Árnyékolásának köszönhetően megteremti a privát szférát is akár irodai, akár otthoni környezetben is. Alkalmazható üvegre, polírozott rozsdamentes acél felületre, lakkozott felületre. Repozícionálható ragasztóval rendelkezik, így applikálás közben is könnyen áthelyezhető, ha korrigálásra van szükség.

  • Könnyen nyomtatható és telepíthető
  • Bármilyen formára vágható
  • Kézzel és digitálisan is vágható
  • Fehér, szürke és fekete árnyalatban kapható
  • UV – ellenálló
  • PVC- mentes
  • B1 tűzálló

Applikálás előtt az üvegfelületet vízzel és ammóniával vagy más alkoholos oldattal meg kell tisztítani és szöszmentes ronggyal szárazra törölni.
Az applikálandó felületnek legalább 10 Celsius fok hőmérsékletűnek kell lenni az optimális tapadás elérésének érdekében. Az anyag felhelyezésre raklival vagy rollerrel javasolt.

A Coala Organza anyagok applikálás utáni tisztán tartása is rendkívül egyszerű, az enyhébb foltok vízzel és mikroszálas kendővel, az erősebb foltok vízbázisú, oldószermentes tisztítóval távolíthatók el. Túlvizezni vagy gőzölni nem szabad, mert elveszti tapadóerejét.

A Coala Organza kiváló dekorációs és belső építészeti megoldást kínál számos funkcióval annak érdekében, hogy irodáit és otthonát is kellemes hangulatúvá és priváttá tegye. Az ablakfóliák globális piacának értéke 2020-ban 10,3 milliárd dollár volt és az előrejelzések szerint 2030-ra eléri a 17,5 milliárd dollárt, ami 2021 és 2030 között 5,7%-os CAGR növekedést jelent.

 

Antalis Hungary Kft.