választéka DODO-nál

Tömörfa bútorok széles választéka DODO-nál

A tömörfa bútor az egyik legnépszerűbb bútortípus, hiszen nemcsak különleges esztétikai élményt nyújt, hanem természetes, strapabíró és időtálló. A DODO-nál pedig megtalálod a legszebb darabokat, hogy berendezhesd álmait otthonát vagy irodáját!

 

Miért érdemes tömörfából készült bútorokat választani?

Az első és legfontosabb ok a hosszú élettartam. A tömörfából készült bútorok ugyanis jellemzően akár több 10 évig is jó állapotban maradhatnak, megfelelő karbantartás mellett. Némi felújítással, „designolással” a nagymama, fából készült kredencét is az étkeződ stílusos alkotóelemévé varázsolhatod. Egy kis csiszolás, egy kis festék, és máris egy gyönyörű, vintage bútordarab díszíti a konyhád. Tehát a tömörfa felhasználásával megalkotott bútorok akár több generáció kényelmét is szolgálhatják.

Tömörfa bútorok széles választéka DODO-nálMAKASSAR rózsafa termékcsalád

 

A tömörfa bútorok számos pozitív tulajdonsággal rendelkeznek:

  • Tartós és időtálló alapanyagokból készülnek.
  • Természetes megjelenésük, a faanyag egyedi erezettsége, struktúrája és illata semmivel sem helyettesíthető.
  • Kortalanok, soha nem mennek ki a divatból.
  • Nagyon széleskörű az elérhető választék, amiből válogathatunk.
  • Változatosságuknak köszönhetően könnyen össze lehet hangolni őket a már meglévő bútorainkkal.
  • Bár nem a legolcsóbb bútorok közé tartoznak, de megérik az anyagi befektetést, hiszen értékállóak, ha kell, bármikor könnyen értékesíthetőek.
  • Feldolgozás előtt teljesen ki vannak szárítva, ezért nem fognak repedezni vagy deformálódni – ellenállnak a fizikai hatásoknak.
  • Fontos, hogy ezek a bútorok masszív, stabil szerkezettel rendelkeznek, az időtállóságuk is elsősorban ennek köszönhető. Szilárdságuk össze sem hasonlítható egy bútorlapból készült szekrényével, melyek ugyan mutatósak, de szerkezetileg jócskán elmaradnak a tömörfából készült bútordaraboktól.

Ám a fabútoroknál is oda kell figyelni, hogy megbízható gyártótól vásároljunk. Ezért vásárolj a DODO-nál! 🙂

Tömörfa bútorok széles választéka DODO-nálBARRACUDA tikfa komód

 

A tömörfa bútor érték, ami eleganciát sugároz. Kellemes, otthonos hangulatot teremtenek a lakásod bármely helyiségében! Remek kiegészítője lehet konyhádnak, nappalidnak, hálószobádnak, de tulajdonképpen bármely helyiségednek. Ha a sötétebb bútorokat kedveled vagy csupán az jobban illeszkedne stílusban a lakásodhoz, válassz mahagóniból, rózsafából vagy akár diófából készült darabot! Amennyiben a világosabb bútorok híve vagy a kőrist, a bükköt vagy a juhart ajánljuk neked!

Tömörfa bútorok széles választéka DODO-nálINDUSTRIAL mangófa étkezőasztal

 

Természetes tökéletlenség

A tömörfa bútorok szépségét pontosan az a tökéletlen természetesség adja, ami különlegessé és egyedivé teszi őket. Természetes folyamat, hogy a világosabb színű fa besárgul, hiszen az idő múlásával elveszíti a benne lévő pigmenteket. Ez nem baj, hiszen ezzel még szerethetőbbé válnak.

Tömörfa bútorok széles választéka DODO-nál

 

Milyen tömörfa típusok és bútorok közül válogathatsz a DODO-nál?

A DODO-nál találsz rózsafa, tölgyfa, akácfa, akácia, mangófa, mahagóni, fenyőfa és tikfa darabokat is. Ezek közül a rózsafa a legnagyobb kedvenc, ami nem is csoda, hiszen rózsaszínes árnyalata gyönyörűvé és különlegessé teszi.

Bútorok tekintetében pedig gyakorlatilag bármilyen helyiségbe megtalálod azt, amit keresel. Legyen az egy étkezőasztal, székek, polcok és szekrények, dohányzó– vagy lerakóasztalok, ágyak és mindenféle kiegészítő bútor, dísztárgy vagy dekoráció.

Tömörfa bútorok széles választéka DODO-nálMAMMUT akácfa TV szekrény

 

A tömörfa bútorok 100%-ban természetes fából készülnek, azaz nem tartalmaznak semmilyen mesterséges anyagot. A design miatt legfeljebb fémmel vagy üveggel kombinálják őket. Kiváló a minőségük és ellenállóak, köszönhetően a gyártásukhoz felhasznált kiváló alapanyagoknak, amelyek megjelenésükkel, tartósságukkal kiállják az idők próbáját.

Győződj meg a tömörfa bútorok szépségéről bemutatótermünkben is, több bútort is találsz nálunk kiállítva! 🙂

 

DODO csapata