Momento Design - Pablo

Pablo

Hatalmas mérföldkő, és még nagyobb büszkeség számunkra, hogy megszületett a Love Lamp első, limitált szériás kollekciója.
Legfőbb szándékunk ezzel a kollekcióval, hogy az egyedi készítésű fényszobrok mellett több emberi lény életébe vihessünk fényt, illetve a szlogenünkben megfogalmazott életérzést: Az intimitás luxusát.

A Love Lamp márka létrehozója és a kollekció megálmodója, Harcos Andrea rajongása a természetes anyagok iránt egy formabontó, légies és izgalmas, mégis végtelen nyugalmat árasztó, pálmaleveleket idéző kapszula kollekcióban öltött testet, amely egy csillárt, egy állólámpát és egy falikart tartalmaz.

Inspirációjául legszebb utazásainak élményei – Hawaii esőerdejei, Dominika pálmafás tengerpartjai, valamint kedvenc növénye, a nappalijában élő Monstera Deliciosa pálma szolgáltak. Ez utóbbit Pál névre keresztelte, innen a kollekció neve is, amit Andrea spanyol nyelv iránti rajongása jeléül Pablo néven engedünk világkörüli útjára.

A művésznő kedvenc anyagait használta a lámpák megvalósításához: a varázslatos szépségű, amerikai dió és a valódi sárgaréz összefonódásából alkotta meg csapatával a műtárgy szintre emelkedő lámpatesteket.

A kollekció megszületéséhez a legmodernebb csúcstechnológia, és az emberi érintés mágikus kettősét fonta össze. Az ország legjobb szakembereit felkutatva egy fa- és egy fémmegmunkáló csapatot választott ki, akikkel gyönyörű együttműködésben, együtt valósították meg Andrea vízióit. A legmodernebb gépek, a fa és a réz esetében is a tűpontos illesztésekről és a kifogástalan minőségről gondoskodtak, ám az élet és a lehengerlő összhatás a sok-sok órányi emberi érintés, a szakértő kezek által költözött a designer darabokba. A rezet szálcsiszolással, a fát a legjobb minőségű olajjal finisheltük, így alkot tökéletes harmóniát együtt e két nemes anyag. A további kiegészítőket, felfüggesztéseket, vezetékeket is az esztétikum és a luxus aranymetszése mentén válogattuk össze darabjainkhoz.

A fény funkciót, a piacon kapható legjobb minőségű, energiatakarékos LEDek és kiegészítőik adják. A tárgyaknak lelket adó fényt az alkotó a tőle megszokott módon gondosan tervezte meg, válogatta össze, majd ő maga szerelte be.

Hite szerint a fény szinte mindent meghatároz egy enteriőrben: ereje, színe, iránya, magassága, forrása dönti el, milyen hangulatunk, érzéseink lesznek az adott térben. Nem szerettük volna a designer daraboknál gyakran látott hibát elkövetni, hogy egy gyönyörű luxus tárgy nem látja el megfelelően az eredeti funkcióját. Kollekciónk mindegyik darabjánál fontos volt, hogy valóban “hasznos” is legyen: Állítható fényerősségének köszönhetően a hatalmas pálmalevelet formázó csillár tökéletes fényt ad egy gyertyafényes vacsorához, csakúgy, mint egy nagy családi ebédhez. Az állólámpa óvó ölelésében tökéletes élmény olvasni, de meghitten összebújni is örömet szerez alatta. A falikar pedig, finom, szemet nem bántó fényével, izgalmas árnyékaival minden térbe életet visz.

Kollekciónk minden egyes milliméterét átszövi a minőség, a megbízhatóság és a szépség iránti elköteleződésünk, valamint a természetes anyagokból áradó nyugalom és luxus érzése. Elmaradhatatlan összetevőként pedig minden egyes darabunkban ott lakik az elhivatottság és a szeretet, hogy minden alkalommal, amikor rájuk pillant, mosoly költözzön az Ön szemébe és a szívébe.

Technikai információk

Momento Design - Pablo

Pablo csillár (függeszték)

Méretek: Csillár 139+72×30 cm / Mennyezeti elem 85x7x7 cm
Súly: 12 kg
Anyagok: Tömör, amerikai dió olajozva / Sárgaréz függesztők / Acélhuzal 1,5 m max. belógás / LED szalag 2900K, 2000 lumen / Tápegység, vezérlő
Távirányítóval szállítjuk.
Szállítási idő: 8 hét

Momento Design - Pablo

Pablo állólámpa

Méretek: 180x140x45 cm (Pálmalevél 110x40x18 cm / Talp 65x30x8 cm)
Súly: 35 kg (talp vasalat 20 kg)
Anyagok: Tömör, amerikai dió olajozva / Szálcsiszolt, lakkozott sárgaréz / Vas betét a talpban / LED szalag 2900K, 2000 lumen / Tápegység, vezérlő
Távirányítóval szállítjuk.
Szállítási idő: 8 hét

Momento Design - Pablo

Pablo falikar

Méretek: 33x44x7,5
Súly: 3kg
Anyagok: Tömör, amerikai dió olajozva / Szálcsiszolt, lakkozott sárgaréz / 1 db G9 foglalat izzóval (direkt bekötéshez)
Szállítási idő: 6 hét

A kollekció megtekinthető és megrendelhető a Momento Design Showroomban:
1036 Budapest, Perc utca 8.
+36 30 164 6364
banyaszandras@momentodesign.hu

Lehetőség van a kollekció testre szabására is. Az amerikai dió mellett minden darab rendelhető tölgyből is, egyéb részletek változtatásához kérjük, keressen minket bizalommal.

Amennyiben bármilyen kérdésére nem találta meg a választ, szeretettel várjuk megkeresését.

 

Momento Design

Momento Design - Pablo

tervező:

Harcos Andrea


forgalmazó:

Momento Design