PixLum

Pixlum®

A Trog Kft.-től Katona Ferenc ismerteti a forradalmian új Pixlum® rendszert.

 

PixLum

A Pixlum® -mal örökre elfelejtheti a bonyolult és nagy szaktudást igénylő kábeleket. Ez a forradalmian új hibrid technológia ötvözi az elektromos vezeték, a gipszkarton és világítótestek tulajdonságait.

A termékcsalád három fő elemre bontható:

  • Elektromos vezető panelek
  • Elektromos csatlakozók
  • Lámpatestek

 

A paneleket olyan egyszerű felszerelni, mint a hagyományos gipszkartont. Akár a teljes mennyezet vagy a fal bármely pontjára elhelyezhetjük a dekoratív világító felületet, nem csak ahol elektromos kiállás található.

Csak annyit kell tenni miután a kívánt elhelyezése megtörtént a paneleknek, hogy be kell szurkálni a felületbe az egy, illetve kéttűs lábbal ellátott világító elemeket és máris biztonságos fényt varázsolt!

Innentől kezdve a szobák fala és a mennyezetek kisfeszültségű vezetővé válnak és könnyedén kialakítható csillagos égboltot készíthetünk, vagy akár egy lámpatestet helyezhetünk el bárhol a plafonon teljes biztonságban.

 

Ezzel a sokoldalú, egyszerű és szórakoztató világítással nagyon rövid idő alatt a saját „fény designerévé” válhat és az otthonában egyedi megjelenést tud kölcsönözni a saját maga által tervezett világítással. Teljes plafonokat változtathat át csillagos égbolttá vagy bármilyen világító motívummá, trendi vagy tündéri, letisztult vagy vibráló atmoszférát teremtve.

 

Katona Ferenc
Trog Kft.

PixLum képviselő