Rehau Kft. - Izland varázsa

Izland varázsa

Passion for color 2020 – Az új REHAU felületi anyag kollekció

 

 

A REHAU a vulkáni sziget különleges mágikus hangulatát csempészi be a lakberendezésbe a Passion for color 2020 segítségével. A kollekcióhoz tartozó hat szín a lélegzetelállító természetet, a több ezer éves mítoszokat vagy akár a modern főváros, Reykjavík lüktető világát idézi meg.
Az egyes színek önállóan is hatásosak, de remekül kombinálhatók, így kínálnak korszerű és friss lakberendezési ötleteket a szakembereknek.

REHAU az elmúlt évben startoltatta el Passion for color (A szín a szenvedélyünk) kollekciót. Egy mélyreható trendanalízis eredményeként a „kortárs” színvilághoz egy történetet rendelünk, és minden évben egy új kollekciót hozunk létre, amellyel új inspirációt kívánunk adni a belsőépítészeknek, asztalosoknak, lakberendezőknek, és minden szakembernek. Az előző évben a hegyvidék színeiben pompázott a Passion for color kollekció. A felületkollekciót 2020-ban Izland szigetének természeti szépségei határozzák meg, ezek jelennek meg a RAUVISIO üveg- és akrlilaminátumok felületein.

 

Rehau Kft. - Izland varázsa

 

A Passion for color 2020 kollekció hat színből áll. Minden szín egy saját egyéniség, de kiválóan kombinálhatók is. A színspektrum a tiszta fehér Neve árnyalattól a Terriccio barnás színvilágán át egészen a sötét szürkéskékig terjed. „A színvilág kialakításánál olyan színárnyalatok kiválasztására törekedtünk, amelyek a tervezés szempontjából fenntarthatóak”, mondta Janette Eberlein, a REHAU felületi anyagok termékmenedzsere. „Amellett, hogy ezek a színek szinte korlátlanul állandóak, még harmonizálnak is egymással, vagy éppen izgalmas ellentéteket alkotnak.”

A Passion for color koncepcióval REHAU továbbra is eleget tesz annak a vevői igénynek, hogy tervező partnerként lépjen fel partnerei felé, és mindig újabb ötleteket adjon a tervezéshez. Ehhez tartozik a közeljövő színtrendjeinek időben történő felismerése, és ennek megfelelő saját trendek generálása. Az inspiráció mellett az új kollekció a partnereknek még egy előnyt kínál: egy olyan kész történetet nyújtunk a számunkra, amellyel a vevőik, megrendelőik számára kézzelfoghatóvá tehetik a színeket, tovább lelkesítve őket a kollekció színeiben készült tervekért. „Innovatív felületi anyagaink egyesítik a funkcionalitást, a hosszú élettartamot, és a szinte végtelen design lehetőségeket. Ezt a sokoldalú kollekciót bővítjük minden évben egy új Passion for color trendkollekcióval.” tette hozzá Janette Eberlein.

Az inspirálódáshoz, ötleteléshez REHAU létrehozott néhány lakberendezési példát, amelyek a www.rehau.hu/passionforcolor linken, illetve az alábbi QR kód használatával tekinthetők meg honlapunkon.
Ötlettárunkban megtalálható számos stílusirányzat: skandináv életérzés világos fa árnyalatokkal, indusztriális megjelenés hangsúlyos fém elemekkel, vagy nemes puritán hangulat. A Passion for color 2020 kollekció sok lehetőséget biztosít a kísérletezésre. A Neve és Nebbia dekorok a RAUVISIO brilliant akrillaminátumként, magasfényű és matt kivitelben érhető el. A RAUVISIO cristal üveglaminátum termékkínálatban pedig öt szín szerepel: Nebbia, Terriccio, Menta, Laguna és Atlantico, magasfényű és matt kivitelben egyaránt.

További részletek a REHAU felületi anyagairól honlapunkon a www.rehau.hu/rauvisio oldalon olvashatók.

REHAU Kft.