Bárdóczky Andrea


LOSZ Év lakberendezője 2008 – szakmai nyertes

Tervező Tag

 

+36 30 952 1042
andart@andart.hu

www.andart.hu

Enteriőrtervezőként dolgozom és olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy azzal foglalkozhatom, amit nagyon szeretek: ALKOTOK.

Miután a Képző-és Iparművészeti Technikumban remek művészektől sajátíthattam el a rajz tanulmányokat, lakberendezői diplomámat a Junior Art Centerben, Bánáti János Professzornál, kitűnő eredménnyel végeztem.

Tervező cégemet, az ANDart Lakberendező Stúdiót 1999-ben alapítottam 2000-ben tagfelvételt nyertem a Lakberendezők Országos Szövetségébe (LOSZ). Szervezésükben rendszeresen részt veszek a Budapest Nemzetközi Vásárokon, ill. a Bútorvilág trendszigeteinek tervezésében, és 2009-től tagja vagyok a Tagfelvételi Bizottságnak is. Bizottsági tagként célom, hogy kizárólag szakmailag felkészült lakberendezőket vegyünk fel a Szövetségbe. Ez minőségi garancia mindkét oldal számára.

Szakmai elismerések:

• 2002: Hoventa pályázat: Vendéglátótér tervezése 1. kategória, 1. helyezés
• 2008 : AZ ÉV LAKBERENDEZŐJE díj. A díjat Bálint Imre, az Építész Kamara elnöke adta át

Rendszeres publikációk:
Szép házak, Szép Lak, Lakáskultúra, Mi Otthonunk, Rovatvezetés: Otthontár magazin

 

Miért is szeretem ezt a szakmát?
Mert rendkívül változatos és izgalmas. Minden új feladat egy kihívás, legyen az lakás, családi ház, vendéglátótér vagy iroda. A harmóniát és a praktikusságot mindegyiknél célként tekintem. A stílusok alap ismertetése után a megrendelő választja ki, hogy milyen hangulatú térben kíván élni, dolgozni. Ebben a kérdésben segítség lehet, hogy mit szeretne megtartani a meglévő berendezési tárgyaiból, de az is lehet, hogy változtatni kíván megszokott életterén.

Célként tekintem, hogy a végeredményre mindannyian büszkék lehessünk!

Bárdóczky Andrea

KÉPEK