Kovács Lia

Kovács Lia


Legyen otthonod egyedi, hiszen Belőled is csak egy van!

Tervezői munkám során amennyiben alaprajzi módosításra is lehetőség van, azt minden esetben a berendezéssel együtt készítem, így az építendő falak, nyílászárók, bútorok, berendezési tárgyak biztos, hogy a megfelelő helyre kerülnek majd.

Újonnan épülő ház esetében azt tanácsolom, hogy már az építészeti terv készítés fázisában kapcsolódjon be a tervezésbe lakberendező, belsőépítész, mert így lehetőség van arra, hogy építés után az ügyfél igényeinek megfelelő, jól berendezhető belső terek szülessenek.

Az ideális térszervezés mellett minden esetben törekszem a tökéletes összhangra, fontos számomra a funkció és design egyensúlya, a harmonikus, stílusos enteriőr megteremtése a tér adottságait és a Megrendelő igényeit maximálisan szem előtt tartva.

Számomra legfontosabb az elégedett Ügyfél, célom, hogy minden esetben az igényeknek, elvárásoknak megfelelő kiviteli tervdokumentációt prezentáljak, melynek egyik feltétele, hogy Tervező és Megbízó kellemes, bizalmi partnerkapcsolatban tudjon együtt működni.

A több, mint 10 éves szakmai tapasztalattal számtalan lakást, házat terveztem a költséghatékony, akár kiadó lakásoktól a luxusminőségű többszintes lakóházakig. A magánlakások mellett irodák, üzletek tervezését is vállalom.

Szakmai háttér:
2007-2009 Junior Art Center Lakberendező alapképzés
2011-2013 Junior Art Center Lakberendező mester képzés

Szakmai díjak:
A 2016. Style&Draw pályázat különdíjasa,
A RAVAK Hungary Kft. valamint a Top Trade Kft. jutalmazottja.

Kovács Lia

MUNKÁK

KÉPEK