Kovács-Mihócza Orsolya

Kovács-Mihócza Orsolya


Szállásműhely
A Szállásműhely komplex tervező-tanácsadó szolgáltatását azért hoztam létre, hogy a vendégközpontú, fejleszteni vágyó, elkötelezett szállásadók vagy leendő magánszálláshely-tulajdonosok kézzelfogható szakmai segítséget kaphassanak.

Fészekműhely
Nagycsaládos édesanyaként lettem lakberendező. Kevés olyan pályatársam van, aki 5 vagy több gyermekes szülő. Ezért a szemléletmód, amit képviselek a szakmában bizonyos szempontból egyedi.

Egy nagycsaládban az adott élettérben az átlagnál több embernek kell elférnie, és ez nem csak praktikus gondolkodást igényel, de az esztétikai és ergonómiai feltételekre is hatással van. Ráadásul a rendelkezésre álló keret gyakran kisebb, mint azoknál a családoknál, ahol kevesebb a gyermek.

Nem csak hiszem, hanem egészen biztosan tudom tapasztalatból, hogy egy nagycsaládos szülő élete teljesen a családja köré idomul, és ha jól szervezzük meg a lakást, házat, a család meg fogja érezni a pozitív hatásokat. Egészen konkrétan, ha jól van megtervezve a lakás, ez hathat a testvérek viszonyára, a családi együttlétek rendszerességére.

A Fészekműhely szolgáltatásommal segítek az esztétikus és praktikus családi fészkek kialakításában.

Kovács-Mihócza Orsolya

KÉPEK