Schmidt Anita

Schmidt Anita


Schmidt Anita vagyok, lakberendező, enteriőr designer és dekoratőr. Cégem komplex szolgáltatásokat kínál belső terek tervezésében, kialakításában, akár egyéni megrendelőknek, akár cégek, vállalatok részére. Tevékenységünk a teljes folyamatot lefedi, kezdve az elsődleges konzultációtól, a látványtervek kidolgozásán át a tényleges megvalósítás koordinálásáig. Munkánk során megbízható és kipróbált partnerekkel működünk együtt, és minőségi berendezéseket kínáló beszállítók termékeit javasoljuk a minket megkereső ügyfeleinknek.

Az enteriőr tervezés lépései:

  • Terek kialakítása (új épületek esetében) vagy átalakítása, világítási megoldások, anyagok és színek kiválasztása (padló- és falburkolatok, falak felületkialakítása, szaniterek kiválasztása stb.)
  • Berendezés kiválasztása, és elhelyezésének megtervezése (sorozatgyártású bútorok alkalmazása, de akár egyedi bútorok tervezése is, valamint azok gyártásának közvetítése)
  • A megfelelő dekoráció megtervezése és kialakítása (textil, tapéták, kiegészítők)

Cégem további tevékenységei közé tartozik ünnepi rendezvények dekorációjának tervezése és kivitelezése. Számtalan esküvő és party meghívóit, valamint helyszíni dekorációit terveztük, és valósítottuk meg az elmúlt években. Munkánk során maximálisan figyelembe vesszük az egyedi igényeket, és igyekszünk a legmegfelelőbb megoldásokat biztosítani minden ügyfelünk számára. Mindenre amit csinálunk, egységesen jellemző, hogy azt szívvel és lélekkel tesszük legjobb tudásunk szerint.

Nincs két egyforma ember. De mindenkinek egyformán fontos, hogy a környezet, amelyben napjait tölti, a lehető legkellemesebb legyen számára. Éppen ezért a belső terek kialakítása olyan legyen, hogy azokban az emberek harmóniát, nyugalmat, pozitív energiát érezzenek. Ez egyformán igaz az otthonukra és munkahelyükre, hiszen ezeken a helyeken töltik életük nagy részét.

Az otthon amellett, hogy biztonságot és menedéket jelent, egyben egyéniségünk és személyiségünk kifejezője is. Ezért kialakításában illeszkednie kell az életvitelünk napi rutinjához, ugyanakkor összhangban kell legyen saját stílusunkkal.

A munkahelyen pedig nagyon fontos megtalálni a funkcionalitás és az esztétika áldásos egyvelegét, ami nagymértékben hozzájárulhat az eredményesség és siker eléréséhez. Mindebből jól látszik, mennyire fontos lehet egy olyan szakember bevonása, aki ezeket a szempontokat biztosítani tudja. A mi munkánk pont erről szól. Megteremteni azt a környezetet, melyben Ön és az Önnek legfontosabb személyek jól érzik magukat, és boldogságban élhetik mindennapjaikat.

Schmidt Anita

MUNKÁK

KÉPEK