Szöke Mónika

Szöke Mónika


LOSZ Év lakberendezője 2022 – Projekt – szakmai nyertes
LOSZ Év lakberendezője 2022 – Projekt – közönségdíjas

„Életünk felét a munkahelyen, másik felét otthonunkban töltjük. Talán nem is gondolunk bele igazán, hogy a minket körülvevő terek mekkora befolyással vannak az egészségünkre, a hangulatunkra, a kreativitásunkra, mennyire meghatározzák a pihenésre, kikapcsolódásra szánt idő minőségét.”

A lakberendezés, mint minden kreatív szakma, magán hordozza annak az embernek a személyiségjegyeit, aki „műveli” azt. Minden lakberendező picit más irányból közelíti meg a feladatot, nincs egy recept vagy szigorúan követendő „feladatsor”, amelyen végighaladva garantált a siker. Egy jó lakberendező úgy alakít ki színeiben, stílusában kivételes tereket, hogy közben számos olyan szempontot megvizsgál, amelyekre szaktudás és sokéves tapasztalat hiányában nem gondol az otthonteremtő.

Sok éve dolgozom már azon, hogy a rám bízott belső terekből valami különlegest, értékállót teremtsek, amely egyúttal a megbízó személyiségét, egyéniségét is magán hordozza. Grafikusként a vállalkozások belső tereit a cég arculatával szoros egységben alakítom, mely a brand erős, egységes képének kialakításában nagy segítséget jelent.

A közös munka során az elkészült látványtervek mentén segítek a kivitelezés lebonyolításában, a tökéletes bútorok kiválasztásában, szükség esetén megtervezésében.

Lányommal, Nórával 2021-ben alapítottunk meg közös cégünket Normaform Kreatív Kft. néven, melyben a teljes folyamatot felölelve az építészeti- és belsőépítészeti tervezéstől a teljes kivitelezésen át egészen a komplett bútorozásig valósítjuk meg ügyfeleink elképzeléseit. Webáruházunkban azon kiemelt partnereink termékeit ajánljuk, akik bizonyították, hogy számukra is az ügyfelek magas szintű kiszolgálása élvezi a legfőbb prioritást.

Az a tény, hogy 2022 évben sikerült az Év Lakberendezője címet Projekt kategóriában megszereznem számomra nagy megtiszteltetés és visszaigazolás, mely arra ösztönöz, hogy ezen az úton haladva minél magasabb minőségben valósítsam meg ügyfeleim elképzeléseit.

Szöke Mónika

KÉPEK