Ferenczi Éva és Istók Zsuzsa (55-ös pályázat)

 

A “LOSZ Év Lakberendező Teamje 2018” pályázati kiírást ITT olvashatja el!

 

Ferenczi Éva és Istók Zsuzsa

 

Ferenczi Éva és Istók Zsuzsa

 

A pályázatra szavazni a LOSZ Facebook oldalán lehet. Válassza ki kedvencét a kategória versenyzői közül! 

 

[button link=”https://www.facebook.com/pg/lakberendezok.hu/photos/?tab=album&album_id=2365000403541750″ color=”pink” newwindow=”yes”] SZAVAZÁS – Év Lakberendező Teamje 2018[/button]

 

Ismerje meg a Lakberendező Team versenyzőinek munkáit:

 

[button link=”https://lakberendezok.hu/ev-lakberendezoje/ev-lakberendezoje-2018/team-palyazatok-2018/cseh-edit-es-joljart-agnes-23-as-palyazat.html” color=”black” newwindow=”yes”] Cseh Edit és Jóljárt Ágnes (23-as pályázat)[/button]

[button link=”https://lakberendezok.hu/ev-lakberendezoje/ev-lakberendezoje-2018/team-palyazatok-2018/ferenczi-eva-es-istok-zsuzsa-55-os-palyazat.html” color=”black” newwindow=”yes”] Ferenczi Éva és Istók Zsuzsa (55-ös pályázat)[/button]

[button link=”https://lakberendezok.hu/ev-lakberendezoje/ev-lakberendezoje-2018/team-palyazatok-2018/nap-marietta-es-torok-bernadett-72-es-palyazat.html” color=”black” newwindow=”yes”] Nap Marietta és Török Bernadett (72-es pályázat[/button]

 

 

 

Ferenczi Éva és Istók Zsuzsa tervezési koncepciója:

MŰLEÍRÁS

 

Megbízásunk egy 137 m2-es lakás áttervezésére szólt úgy, hogy a lakásból 2 db jól funkcionáló kiadásra szánt elegáns apartmanokat tervezzünk, valamint a felújítás folyamán munkánkkal folyamatosan támogassuk a felújítást, a nem várt helyzeteket közösen oldjuk meg a szakemberekkel.

 

A tervezés során kialakítottunk egy nagyobb méretű apartmant 2 hálószobával, 2 fürdőszobával, nappalival, étkező-konyhával, előszobával és egy háztartási helyiséggel, valamint egy kis stúdió apartmant.

 

A jól funkcionáló terek kialakítása nem volt egyszerű feladat anélkül, hogy ne adjuk fel a lakás nagypolgári tágas jellegét valamint a gépészeti átalakítások korlátozott lehetősége miatt. Helyszűke igényelte azt a megoldásunkat, hogy a hálószobából nyíló fürdőszobát a gardróbszekrényeken keresztül lehessen megközelíteni. A nagy lakás udvari hálószobájában egy tolóajtós gardróbszekrény rejti a fürdőszoba bejáratát, míg a stúdió apartman konyha-gardrób szekrényében van elrejtve a fürdőszoba bejárata.

 

A megrendelő elfogadta javaslatunkat, hogy a lakások elegáns, nagypolgári stílusa harmonikusan kiegészüljön korunk modern bútoraival, anyaghasználatával, technológiájával. A koncepciónk az volt, hogy minden fal, ajtó, ablak, parketta, gipszdíszítés, lámpák és kisebb kiegészítők a ház építésének korát tükrözze, színben, formában, anyaghasználatban. A bútorok, a fürdőszoba és a konyha kialakítása korunkat és magas minőségű lakberendezési igényeit képviselje.

 

A „polgárian elegáns-modern” terekben jelen vannak a nemes anyagok, színben és mintázatban is. Harmonikusan fut végig a lakáson a természetes fa hatás és az akryl lapok selyem fénye. Szinte ékszerként helyezkednek el a fehér falakon a kristálylámpák, amelyek jól harmonizálnak a modern bútorokkal és a régi falakkal.

 

Jellemzően használt színek és anyagok:

 

Színek
Fehér falak, fehér gipszléc díszítéssel
Fehérített natúr tölgy parketta
Bútor korpuszok: Egger dió
Bútor frontok: fényes fehér akryl

 

Világítás
Általános világítás – kristály lámpák
holkerben futó rejtett LED világítás

 

Padlóburkolatok
Előtérben és szobákban hagyományos halszálkás fehérített tölgyfa parketta.
Vizes helyiségekben a padlóburkolat antracit szürke 60x40cm lapok.

 

Gépészet
Nagylakás fürdőszobában extra méretű zuhanytálca
Radiátorok takarása a ház építészeti stílusához illeszkedő radiátor takaró.

 

Konyha-Étkező-Előszoba
Falburkolat

 

Nappali
Díszlécekkel tagolt falfelületek

 

Hálószobák
Kárpitozott ágy fejvégek,
Boxspring ágyak

 

Fürdőszobák
Faburkolat 80×80 márványmintás

 

A lakásban a nagyobb szekrényeket, szekrényrendszereket egyedi terveink szerint gyártattuk le. Az ülőbútorokat, asztalokat, kiegészítőket vásároltunk az üzletekben.