Multikomplex Budapest Kft.

Multikomplex Budapest Kft.


Céges Tag
Budapest | Magyarország

 

Kapcsolattartó: Herk István
+36 30 931 2816
+36 1 427 0325
herk@multikomplex.hu

H-1211 Budapest, Mansfeld Péter u. 27

youtube.com/@multikomplex1

 

www.multikomplex.hu

Multikomplex Budapest Kft. – ”a páraelszívók és mosogatótálcák szakértője”.

A kizárólag magyar tulajdonban lévő cég 1995 óta van jelen a magyar piacon. Eredetileg konyhai szagelszívók specialistájaként indultunk, de az évek során a forgalmazott termékek palettája kibővült, így 13 márka kizárólagos importőreként, a háztartási és ipari ventilátorok, egyhelyiséges és központi hővisszanyerős berendezések, nagykonyhai szagelszívó rendszerek, tetőátvezető és tetőszellőző rendszerek, illetve ezen rendszerek kiegészítő elemeinek forgalmazását végezzük országos lefedettséggel. Az általunk értékesített rendszerek telepítési munkálatainak kivitelezését is vállaljuk, így megrendelőink a teljes szolgáltatást egy helyről tudják megrendelni.

Háztartási konyhai szagelszívók 
Háztartási konyhai szagelszívó kínálatunk a legnagyobb az országban. Az általunk kizárólagosan forgalmazott CATA, Nodor, Falmec, Sirius, KDesign, Davoline márkák közel ezer terméke közül lehet választani. A legegyszerűbb, hagyományos kialakítású gépektől a legmodernebb megoldásokat felvonultató csúcskategóriás készülékekig minden szegmensben megtalálható nálunk a legmegfelelőbb megoldás.

Mosogatók és csaptelepek 
Cégünk kínálatában megtalálhatóak a rozsdamentes és gránit kompozit anyagú mosogatótálcák és csaptelepek széles méret, stílus és színválasztéka. Az általunk forgalmazott CATA, Nodor, Foster és Elleci márkák rozsdamentes mosogatótálcák és csaptelepek, valamint az Elleci gyár granitek és metaltek gránit kompozit anyagú termékei a legmagasabb színvonalat képviselik.

Háztartási elszívó ventilátorok 
Cégünk a CATA és Aerauliqa márkák háztartási ventilátorainak széles választékát forgalmazza. Elszívó ventilátor kínálatunkban megtalálhatóak a hagyományos, extracsendes, dekor előlapos, automata zsalus axiál, illetve a háztartási nagynyomású radiál ventilátorok különböző változatai.

Beépíthető konyhai készülékek 
Háztartási beépíthető készülék kínálatunkban megtalálhatóak a CATA, Nodor és Falmec gyártók beépíthető főzőlapjai és sütői, mikrohullámú sütői, borhűtői, hűtőszekrényei, mosogató- és mosógépei.

Ipari ventilátorok 
Cégünk a CASALS spanyol gyártó kizárólagos magyarországi forgalmazója. Kínálatunkban megtalálható szinte minden épületgépészeti célra alkalmas épületventilátor, szellőztető, nagyüzemi, mezőgazdasági és ipari felhasználásra alkalmas ventilátor és ezek speciális változatai. Termékcsoportok: magas, közepes, alacsony nyomású ventilátorok, csőházas axiális ventilátorok, IN-LINE ventilátorok, tetőventilátorok, axiális ventilátorok, energiatakarékos ventilátorok, robbanásbiztos ventilátorok, tűzbiztos ventilátorok, mechanikus és elektromos tartozékok.

Háztartási és ipari hővisszanyerős rendszerek
Termékpalettánkon megtalálható a decentralizált egyhelyiséges szellőztető berendezések, a centralizált lakásszellőztető rendszerek és az ipari teljesítményű hővisszanyerős gépek széles választéka. Az általunk kizárólagosan forgalmazott Aerauliqa gyártó saját tervezőcsapattal a szellőztető készülékek gyártására specializálódott. Az Olaszországban található gyár megfelel a legszigorúbb biztonsági és hatékonysági normáknak.

Ipari konyhai elszívás 
Cégünk teljesen egyedi nagykonyhai elszívó rendszerek, és kiegészítő elemeinek teljes kínálatával rendelkezik. Az általunk kínált megoldásokat a felhasználó igényeknek megfelelő kialakítással, szakszerű telepítéssel tudjuk biztosítani. Kínálatunkban megtalálhatóak a kimondottan konyhai elszívásra tervezett, bel- és kültéri ventilátorok, akár zajcsökkentett kivitelben is.

Vilpe tetőátvezetési és szellőztető rendszer 
A VILPE® tetőátvezető elemei és az ezekhez illeszthető termékek lehetővé teszik épületek, vagy épületrészek (fürdőszoba, mellékhelyiség, konyha, padlástér) hatékony és csendes üzemű szellőztetését, napkollektorok, tetőkibúvók, kémények és antennák átvezetéseinek szakszerű telepítését bármely tetőszerkezet és tetőfedő anyag esetén. A VILPE® tetőventilátorok kiválóan alkalmasak lakások, családi házak általános szellőztetésére.

Szakszerű telepítés és bekötés 
Több mint 25 éves légtechnikával kapcsolatos tapasztalataink alapján, sajnos az az észrevételünk, hogy a Magyarországon telepített légtechnikai rendszerek jelentős része szakszerűtlenül kerül telepítésre. A hatékony szellőztetéshez elengedhetetlenül fontos, a készülék helyes kiválasztása mellett annak szakszerű telepítése, üzembe helyezése és karbantartása. A szakszerű telepítés alatt értjük például: a szellőzési rendszer megfelelő elhelyezését és bekötéshez szükséges légtechnikai elemek megfelelő kiválasztását és azokkal történő kivezetését.

 

Mi ebben tudunk Önnek segíteni. Vállaljuk az általunk forgalmazott páraelszívók, ipari, nagykonyhai és hővisszanyerős rendszerek tervezését, szakszerű üzembehelyezését teljeskörű kivitelezéssel.

Multikomplex Budapest Kft.

TERMÉKEK

KÉPEK