MÜÜSKA Design

MÜÜSKA Design


Céges Tag
Törökbálint | Magyarország

 

+36 70 386 0009
muuska@muuska.hu

 

www.muuska.hu

Kedves Lakberendezők és Belsőépítész Tervezők!

 

Vandlik Júlia vagyok a MÜÜSKA Design alapítója, tulajdonosa. Pár szóban bemutatnám Nektek, hogy mitől különleges a MÜÜSKA Art Home koncepció, ezáltal hogyan tud segítségetekre lenni abban, hogy újat, egészen egyedit kínálhassatok ügyfeleitek számára is egy izgalmas, személyre szabott, out of box megoldással a kifinomult, egyben látványos enteriőrök megalkotásához:

A MÜÜSKA Art Home darabok lényege, hogy kortárs művészet és a kárpitos bútorok ötvözetével lényegében egy új termék kategória születik…

A MÜÜSKA bútorok alap motívumait validált kortárs festők alkotásai adják, ennek metodikája, hogy a művésszel másodlagos felhasználás címén jogot vásárlunk egy festményre, majd nagy felbontásban befotózva az adott művet különleges minőségű bársonyos anyagra nyomtatva azzal kárpitozzuk a bútort.

Minden darab egy külön sztori, összehangolt csapatmunka, s emellett, minden MÜÜSKA Art Home bútor megvásárlásával kicsit részesévé válhatunk a kortárs művészetet pártolók táborának, hiszen az alkotó jogdíjat kap minden egyes elkészült bútor után amelyen valamely munkája látható.

Így tehát az elkészült alkotás egyszerre nyújtja majd használójának az önkifejezés élményét és a haladó szellemiség tényét. Szakemberként pedig részt vesztek abban a törekvésben, hogy a magyar kortárs vizuális művészet így szélesebb közönséghez juthat el.

A MÜÜSKA Uniques darabok manufakturálisak, alapjuk egy-egy eredeti európai XX. századi design- vagy antik bútor, minden egyes tétel ezáltal egyedi, megismételhetetlen, amolyan bútorbonbonok.

A MÜÜSKA Limited darabok pedig kis szériás új bútorok, többnyire franciaágyak (MÜÜSKA Design Dreaming koncept, ahol a festményt a minimalista ágy forma monumentáis fejvégére dolgozzuk rá) és ülő bútorok, szabály, hogy mindegyik alkotásból maximum 25db-ot készülhet majd, a vevő erről papírt is kap, hogy mely sorszámú éppen az övé.

Mindkét terméktípust tudjuk teljes mértékben az elképzeléseitekre szabni.

Készletet nem tartunk, egyedi megrendelésre készülnek a bútorok, több kárpitos szakemberrel a háttérben. Az lakberendező és megrendelője az aktuális művész- art work listából választhatja ki azt a művet, melyet vagy egy szintén közösen kiszemelt fotelre, kanapéra, étkező garnitúrára vagy pedig a több méretben kapható, minimál stílusú MÜÜSKA Design Dreaming franciaágyunk fejvégére dolgozunk rá.

Minta darabokat, illetve aktuálisan megvásárolható bútorokat láthattok a Max City KARE Budapest üzletében, ahol mostantól különleges MÜÜSKA díszpárnák is kaphatók.

A MÜÜSKA Art Home megjelent a LUXURY magazinban, a HOME-ban, az orosz nyelvű KURIER-ban, az OCTOGON-ban és egy teljes oldalas Forbes cikkben is illetve TV műsorok keretében a BITTER magazinban és az RTL Klub Édesítőben egy személyes interjúval. Ebből az látszik, hogy a téma és a koncepció érdekes és szerethető, úgy gondolom pont ezért lenne izgalmas és új megoldás a lakberendezőknek, belsőépítészeknek is.

MÜÜSKA Design

TERMÉKEK

KÉPEK