Multikomplex Budapest Kft. - Elements kollekció (SHELF) - Tervezze meg a világát!

Elements kollekció (SHELF) - Tervezze meg a világát!

A Falmec Elements kollekció új lehetőségeket nyújt a dizájnban, új környezet létrehozásával a konyhában, és képes nagymértékben alkalmazkodni a konyhai terekhez, miközben megfelelő működésével támogatja a mindennapi élet lépéseit. Az eddigi módon elhelyezett elszívókhoz képest a kollekció darabjai rejtve kerülnek elhelyezésre és a konyha szerves részévé válnak, új tervezési megoldásokat kínálva, amelyek egyszerre extravagánsak és funkcionálisak.

Shelf – Elszívó polc

Az exkluzív Multi-Air technológiának köszönhetően a Shelf egy nagyon vékony szívóelemet tartalmaz, egy mindössze 10 cm vastag polcszerkezetben, amely kivehető terelő lemezekkel van felszerelve az elszívási kapacitás növelése érdekében. Ez az elszívó funkcióval rendelkező elem további modulokkal gazdagítható, így sokoldalú rendszer hozható létre.

Multikomplex Budapest Kft. - Elements kollekció (SHELF) - Tervezze meg a világát!

Multi-Air technológia:

A Falmec újabb forradalma a konyhai elszívók világában. Az új Multi-Air technológia forradalmasítja az elszívás hagyományos koncepcióját, egyetlen pontra koncentrálva. Az újszerű elgondolás lényege az, hogy a szívóerőt több, vízszintesen elosztott ultrakompakt Brushless (szénkefe nélküli) motorral kell felosztani a széles elszívás érdekében. Tudjon meg többet a Brushless motorokról. További információért kattintson IDE!

Multikomplex Budapest Kft. - Elements kollekció (SHELF) - Tervezze meg a világát!

Egymásra épülő többszörös előnyök

Kisebb zaj, egyenletes elszívás a felület mentén, hatékony szűrés a Carbon.Zeo szűrőtechnológiának köszönhetően és nem utolsó sorban ultrakompakt kialakítás. A lapos Multi-Air rendszer új tervezési távlatokat nyit az új páraelszívó-koncepciók előtt, ami korábban elképzelhetetlen volt.

Nagy hatékonyságú szűrés

Legjobb szűrési teljesítmény a regenerálható Carbon.Zeo szűrőknek köszönhetően (opcionális). A zeolit olyan nagy mikroporozitással rendelkező ásványi anyag amely természetéből fakadóan képes elnyelni a szerves vegyületeket és a vízgőzt. Ez az egységes és mikroporózus kristályos szerkezetnek köszönhető; mivel a kristályok sok szabad területtel rendelkeznek. A zeolit és a szén kombinált használata magas szűrőképességet biztosít, ezáltal megnöveli a Carbon.Zeo szűrővel rendelkező páraelszívók hatékonyságát.

Dynamic LED Light

A világítás a konyha tervezés fontos szempontja. A különböző felületek, eszközök eltérő színhőmérséklete diszharmóniát, zavaró összképet hozhat létre, amely nem kívánatos, mint például a bútor pultvilágítása és a páraelszívó világításának eltérő színhőmérséklete. Ezen problémak kiküszöbölésére a Falmec kifejlesztette az új Dynamic LED Light technológiát, amely egy elektronikus vezérlőrendszernek köszönhetően 2700K (meleg fény) és 5600K (hideg fény) közötti tartományban ad lehetőséget a páraelszívó fényének színhőmérséklet beállítására. Igény szerint választható ezáltal, hogy hideg vagy meleg fényt kapjon a páraelszívó alatti felület.

 

Multikomplex Budapest Kft.