Nortene - Trendi térelválasztás kint és bent

Trendi térelválasztás kint és bent

A Nortene márka elsődlegesen a kerttulajdonosok életterét kívánja komfortosabbá varázsolni termékeivel, közel 40 éve.

Mivel a kültér és beltér az elmúlt években egyre közelebb kerültek egymáshoz, a lakberendezés és a kertrendezés trendjei összeolvadóban vannak, előkelőbb szerepet kaphatnak a mindkét helyen megoldásként szolgáló termékek.

A Nortene panel rendszere, modularitásával, exkluzív megjelenésével, trendi színeivel és kezelést nem igénylő anyagaival mindenki számára szuper választás lehet.

Ezek a polipropilén panelek a teljes keretrendszerrel együtt, jelenleg 4 mintával és 3 színvariációban szerezhetők be a spanyol gyártó jóvoltából. Ezek közül még mindig az elmúlt évek nagy kedvenc antracit szürkéje a legnépszerűbb, de egyre többen választanak elegáns fehéret, vagy természetközeli barnát is.

Egyedi, mozaikos mintázatával modernebb, apácarácsos típussal klasszikusabb térhatárolást valósíthatunk meg otthonunkban, kertünkben. Panel családunk 2022-ben két új taggal bővült, melyek mintázatban és méretben is változatosabbá tették választékunkat. Ha valami igazán különlegesre vágyik, akkor válasszon az újszerű tervezési koncepció alapján készült NAUTIC vagy MOON paneleink közül.

 

Az alumínium oszloprendszer és a rögzítés segítő talpakkal egységgé áll össze a kívánt hosszban és magasságban, ami jelenleg maximum 215 cm álló kivitelt jelent.

Sorolva szakaszosan javasolt alkalmazni, kritikusan szélnek kitett területeken szerencsésebb megoldás a kisebb szakaszokban történő telepítés.

Az oszlopok nútrendszere biztosítja a derékszögben történő elhelyezés lehetőségét is.

Amennyiben a paneleket nem térelválasztóként, hanem inkább fali dekorációként használnánk, akkor a WALLFIX rögzítő a legideálisabb választás. Az áttetsző, szinte alig észrevehető kiegészítő alkalmas az összes panelünk falra történő felszereléséhez.

Panel összeszerelési útmutató

A teljes rendszer méretre szabható, és utólag is telepíthető, így nem szükséges már a tervezés szakaszában beütemezni, sok kész, vagy megújulni kész otthon részévé válhat ez a nagyszerű megoldás.

A Mosaic, Privat, Classic, Nautic és Moon fantázianévre hallgató paneltípusok azok kedvence is lehet, akik megunták a ciklikusan vissza-visszatérő felületkezelési munkákat a kertjükben. A rendszer nem igényel utólagos festést, mivel anyagukban színezettek, illetve az oszlopok porfestett alumínium kivitelűek.

Elegáns, letisztult megjelenésüknek köszönhetően mind funkcionálisan, mind dekorációs céllal éke lehet annak a lakó/vagy kertrésznek, ahol szeretnénk némi intimitást adni egy egybefüggő térnek.

 

Nortene