Igaz Bernadett

Igaz Bernadett


2011-ben végeztem a Stílusház Stúdióban, kitűnő eredménnyel. A szakma képviselőiből álló zsűri döntése alapján a szakdolgozatom elnyerte Az évfolyam legjobb szakdolgozata címet, amivel akkor a Lakberendezők Országos Szövetsége pártoló tagjává válhattam. Az azóta eltelt idő alatt remek tervezői feladatokkal, fantasztikus megrendelőkkel és sok tapasztalattal lettem több.

Szerencsés vagyok! Miért? Mert mindig is azzal foglalkoztam, amivel szerettem volna. 18 évig a repülés szerelmeseként a MALÉV kötelékében dolgozhattam. Amikor ez a korszak lezárult az életemben, akkor megnyílt előttem egy új és izgalmas világ: a lakberendezés világa.

A lakberendezés szeretete mindig is része volt az életemnek, az iskolában és a munkáim során azonban megtanultam még valamit: komplexen gondolkodni a tervezés során, kialakítani a saját tervezői „hangomat” és nyitottnak lenni a szakmai újdonságok iránt. Célom, hogy olyan otthonokat tervezzek (legyen az kis lakás, több generációs családi ház vagy egy meghitt nyaraló a Balaton partján) ahol a térszervezés, a színek, az anyagok és az innováció kellő egyensúlyban van egymással. Fontos, hogy a megrendelőim ne csak elégedettek legyenek az általam tervezett enteriőrökkel, hanem valóban kiegyensúlyozottan és boldogan élhessenek bennük.

Igaz Bernadett

MUNKÁK

KÉPEK