Vónya Tímea

Vónya Tímea


2012 óta dolgozom lakberendezőként az Attraktív Design Studio színeiben. Tervezéseimnél a szépség, a harmónia, az egyediség és a design segítségével igyekszem összhangba hozni megbízóim álmait a valósággal és az adott térrel.

Stílusok tekintetében nem vagyok elkötelezettje egyiknek sem. Szívesen mozgok a design világában, figyelemmel kísérem az újdonságokat. Igyekszem szem előtt tartani azonban: „A divat múlandó, a stílus örök.” (Y. S. Laurent) Amikor lehetőségem van rá és elfogadja a megbízóm is, akkor szeretek különlegességeket alkalmazni. „Légy Önmagad. A világ imádja az eredetit.” (Ingrid Bergman)

A tökéletes összhang elérésének érdekében szívesen használom a térrendezés tudományát, a Feng Shui egyes elemeit, amennyiben a megrendelőm is elfogadja ezt. Számomra az Otthonosság fogalmát nem a bútorok és a tárgyak jelentik, hanem az érzés és a hangulat amit az adott enteriőr sugároz magából. Amikor elkészül a munka, melyet szívvel-lélekkel készítettem el, időt, energiát, fáradtságot nem kímélve, akkor olyan érzés tölt el lakberendezőként, mintha én is része lennék az enteriőrnek. „Add nevedet a munkádhoz! Minden elvégzett feladat a saját önarcképed.”(Ismeretlen szerző) Tervezéseimnél az ARCHline.XP 3D látványtervező programot használom, az álmok megjelenítéséhez, így még mielőtt a valóságban is megvalósul a terv, pontosan látható annak minden egyes részlete, akár video kisfilm formájában is.

A kivitelezési feladatok teljesítését 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkező kivitelező csapatunk biztosítja. Referencia munkáim is az ő keze munkájukat dicséri. Az új technológiai eljárásokban és az új belsőépítészeti megoldásokban is magabiztosan és megfelelő precizitással végzik el a rájuk bízott feladatokat. Vállaljuk lakások, házak, irodák, hotelek, éttermek tervezését és kivitelezését itthon és külföldön egyaránt. Csapatunk angol, német és olasz nyelven áll megbízóink rendelkezésére.

Vónya Tímea

MUNKÁK

KÉPEK