BeCreative Glass

Alexy Üvegtechnika Orosháza Kft.


Céges Tag
Orosháza | Magyarország

 

H-5900 Orosháza, Juhász Gyula utca 5091/1 hrsz.
Képviselő: Furus Noel

+36 20 330 0518
info@becreative.glass
info@auo.hu

facebook.com/becreative.glass

www.becreative.glass

Az üveg csodálata és szeretete hozzánk is elért, így 2010-ben megalapítottuk cégünket, amely kezdetben mint családi vállalkozás működött. Mára már azonban büszkén kijelenthetjük, hogy jelentős ismeretségre és sikerekre tettünk szert a hazai és nemzetközi „üveg piacon”. Fő profilunk üvegportálok, üvegkorlátok, zuhanyzók, dekor üvegek (konyhahátfal, falburkolatok), járható üvegfelületek, előtetők gyártása és beépítése. Csapatunkat az évek során gondosan, magasan képzett és nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekből állítottuk össze, így minden feladatkört mi végzünk, a terveztetéstől egészen a kivitelezésig.

Manapság az otthon is hasonlóan nagy figyelmet kapott, ha üvegről van szó, legyen az lakás vagy ház, beltéri vagy kültéri alkalmazása. Rengeteg megoldást kínál a felhasználása, legegyszerűbb felületektől egészen az extrém megoldásokig.

Az egyre több egyéni és kreatív megkeresés után döntöttünk úgy, hogy egy BeCreative csapat veszi kézbe az „üveg mint kreatív felület” elképzelést, és valósítja meg az egyedi igényeket.

A BeCreative üveg: erős, biztonságos, edzett, hőálló, és nyomtatható!

BeCreative Glass

TERMÉKEK

KÉPEK