Év Lakberendezője Pályázat-2021

LOSZ Év Lakberendezője pályázat 2021

 

Ajánlás

 

A Lakberendezők Országos Szövetsége „Év Lakberendezője” pályázata sok-sok éve szakmánk legrangosabb szakmai megmérettetése!

A pályakezdők számára hatalmas lehetőség pályájuk elején, a profi tervezőknek rangot jelentő elismerés. A covid kihívásai után, egy év kihagyással, megújult pályázati kiírással várjuk jelentkezéseteket. Egyszerűsítettük a pályázati anyagok leadását, egységesítettük a kategóriákat, ezzel is segítve munkátokat.

A pandémia még inkább élettereink jelentőségét, minőségét helyezte előtérbe, amely elvitathatatlanná tette a lakberendező szakma nélkülözhetetlenségét. Mutassuk meg egymásnak, a világnak, milyen tervek-terek készültek az elmúlt években! Pályakezdő tervezőink pedig, egy élő projekt kihívásait meglovagolva bizonyíthatják fantasztikus tervezői vénájukat.

 


Cadline Kft. felajánlja, hogy az ARCHLine.XP és ARCHLine.XP LIVE szoftvereket ingyenesen biztosítja a tervek elkészítéséhez az azt igénylő pályázók számára a pályázat beadási határidejéig. (maximum 2022 március 31.-ig). A program kódokat e-mailben a marketing@cadline.hu címen tudják igényelni a résztvevők, 2022. január 7.-től.